Miks kasutada siidist unemaski?💤

Kas unemaskid töötavad? 

Mõtle  oma unemaskile kui pimenduskardinale, mis on sinu silmadele. Saad selle hõlpsasti öösel pähe panna, et stimuleerida pimedust ja suurendada oma REM-une tsüklit. Lugematud uuringud näitavad, et unemaskid võivad suurendada sinu üldist uneaega ja pikendada unefaasi. 

Kuidas siidist unemask aitab sinu nahka ja und ?

Unemaskid aitavad akne vastu

Kas oled väsinud hommikul ärgates mõne uue vistriku või laigu leidmisest? Siidist mask toimib kaitsebarjäärina, kaitstes sinu nahka padjapüüri kogunenud õlide ja bakterite eest (kui sa ei kasuta siidist padjapüüri). Enamiku padjapüüride peamine koostisosa on puuvill, mis võib üle kanda õlisid ja baktereid sinu näole, põhjustades ummistunud poore ja soovimatuid vistrikke.

Siidil on looduslikud antibakteriaalsed ja antimikroobsed omadused, mis tõrjuvad niiskust ja takistavad bakterite kasvu, mis aitab sul igal hommikul ärgata puhta ja selge jumega. Kui sinu pidev mure on akne, siis kaalu oma padjapüüri vahetamist siidist padjapüüri vastu.

Tutvu meie siidist padjapüüridega siin.

...ja kortsud

Sinu silmade all olev nahk on õrn ja habras, mis tähendab, et see on vananemise märkidele rohkem vastuvõtlik. Siidmaski siidkiud aitavad öösel vähendada niiskuse kadu, mis omakorda aitab hoida sinu nahka pringi ja elastse, kõrvaldades "varesejalad", peened jooned ja kortsud.

...ja silmaalused tumedad ringid

Pole midagi hullemat kui ärgata paistes näoga. Siidmaskid aitavad samuti vähendada näo paistetust ja kõrvaldada tumedad silmaalused. Siid aitab hoida sinu silmade ümber olevat nahka öösel niisutatuna, aidates sul saavutada hommikul energilisema välimuse.

…parandab sinu silmakreemi efektiivsust

Silmakreemid aitavad nahka niisutada, vähendada tumedaid ringe ja kõrvaldada peened jooned ja kortsud. Unemaski kandmine magamise ajal pärast oma lemmik silmakreemi pealekandmist enne magamaminekut aitab toote imendumisel ja parandab koostisosade tõhusust.

…parandab und reisimise ajal

Kas sul on raske lennukis magada? Unemaskiga saad blokeerida ümbritseva valguse ja aidata oma kehal lennu ajal lõõgastuda. 

Aitab uinuda ka paremini võõras kohas nagu hotell.

…suurendab REM-und

Enamikul inimestel on vaja vähemalt 90 minutit REM-und iga öö, et ärgata värskena ja on valmis päeva vastu võtma. Unemaski abil saad kõrvaldada häirivad tegurid, mis sind öösel üleval hoiavad ja aidab kehal kiiremini uinuda, suurendades seeläbi sinu REM-une hulka aja jooksul.

…vähendab tähelepanu hajumist

Olgu selleks teleri või tulede põlemine või sinu partner, kes veel voodis raamatut loeb, need väikesed tegurid võivad mõjutada sinu une kvaliteeti. Unemaskiga saad vähendada häirivaid tegureid ja keskenduda kiiremini uinumisele. On ka hetki kui vajad pärast tööd kiiret uinakut, kuid võitled keset päeva lõõgastava keskkonna loomisega? Unemask aitab vähendada häirivaid tegureid ja aitab sul kiiremini uinuda. See on suurepärane viis võtta kiire 20-minutiline uinak ja pärast pikka päeva uuesti energiat saada.

…võib aidata vähendada põletikku

Kas võitled ekseemi või psoriaasiga? Unemaski abil saad vähendada padja hõõrdumist öösel pöörlemise ajal, hoides põletikku vaos ja parandades naha visuaalset välimust.

…soosib Lõõgastumist

Unemaski loodud pimedus aitab sinu kehal toota rohkem melatoniini, parandada unemustreid ja tunda end lõõgastunumana.

…looduslik meeleolu tõstja

Unemaskid võivad olla suurepärane viis vähendada stressi ja ärevust. Killuke luksust paneb sind tundma erilisena, eriti peale rasket päeva.  Hommikul tunned end lõõgastununa ja energilisena, valmis päevaks.

…unemaskid on seksikad

Siid on väga seksikas, seega sobib ideaalselt magamistoaks nii mitmekski tegevuseks. Unemaski ei pea ainult kasutama magamiseks, unemaskiga saad ka vürtsida kaaslasega intiimelu. 

Ideaalne kingitus kaaslasele.

Unemaskide alternatiivid

Kui sa ei soovi igal ööl unemaski kanda, on teisi alternatiive, mis võivad parandada sinu unemustreid ja kaitsta sinu nahka öösel:

  • Investeerige pimenduskardinatesse: Suurepärased unemustrite parandamiseks ja häirete minimeerimiseks. Siiski võivad need olla kallid.
  • Siidist padjapüür: Põhjustab vähem hõõrdumist kui tavaline padjapüür. Need on ideaalsed kortsude vähendamiseks, juuste murdumise vähendamiseks ja naha niiskuse säilitamiseks öösel.
  • Elustiili muutused: Veendu, et vähendad ekraaniaega, tegeled regulaarselt trenniga ja väldid liigset alkoholi, mis aitab sinu nahka turseid vähendada ja parandada une unekvaliteeti.
  • Taimsed teed

Tutvu meie unemaskidega siin.

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud