🔟Sõbrapäeva kingiideed❤️🎁

Paljud meist mõtisklevad kindlasti, milline oleks hea kingitus sõbrapäevaks. Valik võib osutuda keeruliseks, püüame Sulle selle teha lihtsamaks! Anname Sulle kümme erinevat ideed, kuidas muuta sõbrapäev eriliseks!

1.Kodune spa

Meie praeguse elutempo juures juhtub tihti nii, et me ei võta või ei leia aega iseenda jaoks. Katame koguaeg kellegi teise vajadusi päevast päeva. Kingi oma lähedastele võimalus korraks aeg maha võtta, muutes nende vannitoa koduseks spaks.

Dushka venivad koorijad pakkuvad imelist nahahooldust ja aroomiteraapiat.

Tutvu meie ägedate koorijatega siin.

2.Killuke luksust

Meile kõigile meeldib end veidi poputada aga vahel me ise ei raatsi seda endale lubada. Siin tuledki Sina mängu, üllata oma lähedasi 100% Mulberry siidist juuksekummidega. Mulberry siidil on ülipehme ja õrn tekstuur, mis vähendab hõõrdumist juuste vastu. See tähendab, et Mulberry siidist juuksekummi kasutamine aitab vältida juustepusade tekkimist võrreldes traditsiooniliste puuvillaste juuksesidemetega, mis kipuvad juukseid tõmbama ja tirima, põhjustades aja jooksul juuste murdumist ja lõhenemist.

Tutvu meie siidist juuksekummidega siin.

3.Romantika

Soovid oma kaaslast üllatada elamustega ja tuua veidi vürtsi, siis on ideaalne idee massaaž. Massaaž on midagi isiklikku, kasulikku ja ka sensuaalset, imeline lõpp pikale päevale. See massaaž on kindlasti vürtsime koos mõnusa massaažiküünlaga.

Massaažiküünal on ka ideaalne võimalus poputada ka oma nahka.

Kuidas kasutada: 

1. Massaažiprotseduuriks süüta küünal ja 5-15 minuti pärast muutub see õrnaks õliks. Sulanud segu on soe ega põleta nahka.

2. Kehavõi/kreem - Masseeri sulanud segu kogu kehale. Oodake 15 minutit, kuni õli kasulikud ained imenduvad nahka. Puhasta ülejäänud salvrätikuga.

3. Juuksemask- kanna õli otsadesse või kogu pikkuses 30–40 minutit enne juuste pesemist. Seejärel pese šampooniga maha.

4. Näoõli (öökreemi asemel) - Kanna puhastatud nahale. Lase tootel imenduda (15-20 minutit). Eemalda liigne salvrätikuga.

PS: Küünal on kookoskoore sees.

Tutvu meie massaažiküünlaga siin.

4.Investeering ilusse

Usume, et näohooldustarvikud on investeering nii naha ilusse kui ka heaolutundesse.

Näorollerid on ideaalne abi igapäevastes iluprotseduurides. Need on uskumatud näomasseerijad, mis stimuleerivad verevarustust ning rahustavad näo lihaste pingeid. Juba pärast esimest kasutamist tekib kergendustunne ja lihased lõdvestuvad. Kui hoiate rollerit külmkapis, siis see aitab efektiivselt tursetest (ka silmade ümber) lahti saada. Näorolleri kasutamine koos kreemide, maskide, näoõlide või seerumitega suurendab efekti.

Tutvu meie näorolleri komplektiga siin.

5.Kink kogu perele

Kas otsid kingitust sauna armastajatele? Ideaalne kingitus on sellisel juhul Sauna duo, millest võivad saad osa kogu pere või sõpruskond. Suurepärane  võimalus muuta saunakogemus veelgi kasulikumaks.

Tutvu meie sauna duodega siin.

6.Ulakas üllatus

Soovid sõbrannale kinkida mida veidi ulakat ja pakkuda palju emotsioone? Meie valikus on 18+ seebid(peenise kujulised seebid), mis toovad palju emotsioone nii meestele kui naistele. Tulemus on garanteeritud  ;)

Tutvu 18+ seepidega siin.

7.Lilled, mis püsivad

Lõikelilled on küll imelised aga kahjuks nad ei kesta kaua. Väga geniaalne toode, mis on ühteaega kaunis ja praktiline - seebiroosid. 

Tegemist on seebist valmistatud roosidega, mis on pakitud elegantsesse karpi. Neid saab kasutada dekoratiivelementidena kodus või kontoris ning sobib ideaalselt kingituseks. Roosid näevad väga ehtsad välja, neil on õrn lillelõhn ning annavad kevadise meeleolu. Lisaks saab neid kasutada üksikult vannivees või pesemiseks, muutes naha mõnusalt pehmeks ja siidiseks.

Dushka seebilillede kimbud asendavad ideaalselt tõelisi lilli ja nende ilu saab nautida mitu hooaega!

Tutvu meie seebiroosidega siin.

8.Pisike üllatus

Otsid kingitust, mis ütleks palju aga oleks pisike ning armas? Dushka valikus on kaks imearmast südamekujulist käsitööseepi, maasika ja virsiku aroomiga. 

Tutvu meie seepidega siin.

9.Vanninautlejatele

Ei, need ei ole söömiseks, need sõõrikud on mõeldud  nahale. Me teame, et kiusatus on suur. Komplektis on neli erinevat vannipommi: bubble gum, melon, arbuus  ja maasikas. Iga vannipomm on uus reisi troopilisele saarele või aroomiteraapia vannitoas!

Tutvu meie vannipommide komplektiga Donuts siin.

10.Veidi Sädelust

Kevad on veel kaugel aga hing ihkab juba suvesoojust ja särtsu. Seniks on meil väljq pakuda veidi luksust ja sära meie kehapiima Orange mouse ning kehasprei Golden watermelon. Kaks klassikut, mis sobivad igal aastajal ja igale naisele.

Meie valikus on ka meetsele tooteid, mis on ägeda disainiga ja sobilikud erinevatele meetsele!

Tutvu toodetega siin.

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud