• Avaleht
  • Blog
  • 🎀Siidist juuksekummid -juuksekummid, mis ei kahjusta su juukseid❗️🎀

🎀Siidist juuksekummid - juuksekummid, mis ei kahjusta su juukseid!🎀

 

Miks on siidist patsikummid sinu juustele paremad? Kas siidist juukskummid tõesti parandavad juuste tervist? Siin selgitame 100% siidist patsikummide kasutamise peamisi eeliseid.

Šampoonidpalsamidtoitvad kreemid ja maskid – mida kõike kasutab kaasaegne naine, et tema juuksed suurepärased välja näeks! Ja olgem ausad – need asjad toimivad. Kuid isegi kui hoolitsed oma juuste eest korralikult, seisad endiselt silmitsi sassis pusadega juustes.

See on peamiselt tingitud asjaolust, et enamik inimesi ei pööra liiga palju tähelepanu juustele hobusesabasse sätimisel. Juuksekummid on tavaliselt odavad ja valmistatud puuvillast – see pole sinu juuste jaoks suurepärane valik.

 

Miks siis on siidist juuksekummid paremad?

 

1. SIIDI JUUKSEKUMMID HOIAVAD ÄRA JUUKSE KAHJUSTUSED

Mulberry siidil on ülipehme ja õrn tekstuur, mis vähendab hõõrdumist juuste vastu. See tähendab, et Mulberry siidist juuksekummi kasutamine aitab vältida juustepusade tekkimist võrreldes traditsiooniliste puuvillaste juuksesidemetega, mis kipuvad juukseid tõmbama ja tirima, põhjustades aja jooksul juuste murdumist ja lõhenemist.

Siidist patsikummid on eriti olulised lokkis juuste puhul, kuna see juuksetüüp võib sageli olla hapram ja kergemini murduda, nii et siidist juuksekummile üleminek aitab vältida selle õrna juuksetüübi kahjustamist.

 

2. SIID PATSIKUMM HOIAB JUUKSED HÜDREERITUD

Mulberry siidkangas on loomulikult niisutav, kuna keskmiselt imab Mulberry siid 30% vähem niiskust kui traditsiooniline puuvillane riie. See tähendab, et Mulberry siidist juuksekummi kasutamine aitab hoida sinu juukseid aja jooksul hüdreeritud ja tervena, aidates sinu juustel niiskust säilitada. Eriti oluline on kasutada lokkis juuste korral siidist juuksekummi, kuna see juuksetüüp on tavaliselt kuivem.

 

3. SIIDI JUUKSEKUMMID VÄHENDAVAD STAATILIST ELEKTRIT.

Kuna Mulberry siidist juuksekummid tekitavad sinu juustele vähem hõõrdumist võrreldes tavaliste juuksesidemetega,siis aitab see vähendada ka staatilist elektrit kogu päeva jooksul!

 

4. SIID SCRUNCHIES - VOLTIDE VABAD JUUKSED

Siidist juuksekumm ei ole mitte ainult head sinu juustele, vaid aitavad ka pikaajalisel kasutamisel ära hoida juustes voltide teket ja kõverdumist tänu Mulberry siidi ülipehmele tekstuurile. See muudab siidist juuksekummi ideaalseks kasutamiseks nii päeval kui öösel.

 

5. TUGEV PATS IGAS OLUKORRAS!

Teame, kui oluline on, et siidist juuksekummid oleksid nii praktilised, funktsionaalsed kui ka ilusad! Seetõttu töötasime välja tugeva elastse sisemuse, mis aitab hoida sinu  juukseid terve päeva paigal, ning samal ajal on ka ülipehme siidist välispind, mis hoiab ära juuste murdumise. See tähendab, et siidist patsikumm on ideaalne kombinatsioon, mis aitab hoida juukseid patsis ja tervena.

 

 

KUIDAS VALIDA ENDALE ÕIGE SIIDIST JUUKSEKUMM?

On olemas  mitut tüüpi siidi, mis erinevad oluliselt kvaliteedi ja omaduste poolest. Neid saab rühmitada kahte suurde kategooriasse – looduslik siid ja sünteetiline siid.

Kui soovite, et sinu juuksekumm ei näeks mitte ainult hea välja, vaid ka tunneks end hästi ja teeks kõiki imesid, mida me just selles artiklis kirjeldasime, soovitame valida Mulberry siidi.

See on 100% puhas siid, mis on toodetud bombyx mori ehk siidiliblika kiududest. Seda tüüpi siidist valmistatud juuksekummide paksus on 19-22 mooli (meil on 22).

Sünteetilisest siidist juuksekummid ei ole täielikult valmistatud siidist, mis sisaldab satiini, šifooni või žoržeti. Tegelikult ei pruugi neil siidiga midagi pistmist olla, kuna see on tavaliselt lihtsalt tselluloos. See võib välja näha sama, kuid see ei tundu kunagi sama ega ole nii mugav kanda kui Mulberry siidist patsikumm.

 

Sõltumata sellest, kas lähed jõusaali, lõunale või soovid välja näha moekas, on meie siidist juuksekummid saadaval erinevates suurustes, et sobida igaks elujuhtumiks! 

Tutvu meie valikuga siin.

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud