• Avaleht
  • Blog
  • Miks kasutada elektrilist näopuhastusharja?

Miks kasutada elektrilist näopuhastusharja?

Elektrilised näopuhastusharjad on olnud turul juba mõnda aega, kuid näopuhastusharjad on nahahoolduse maailmas endiselt trendikad (ja seda mõjuval põhjusel). Koorimisel, poleerimisel ja jume parandamisel pole lihtsalt konkurentsi.

 

Siin on vaid mõned põhjused, miks näohari on nahahoolduse tipp:

1. Pakub sügavamat ja põhjalikumat puhastust kui lihtsalt sõrmede või pesulapi kasutamine. Harjased tungivad sügavamale naha pinda, vabanedes põhjalikumalt mustusest, meigist ja õlidest.

2. Sinu nahk uueneb iga 28 päeva tagant ja koorimine puhastusharjaga kiirendab seda protsessi.

3. Koorimine pinguldab nahka, ahendades aja jooksul pooride väljanägemist.

4. Näoharja kasutamine stimuleerib sinu naha pinda, muutes selle säravamaks ja siledamaks.

5. Sinu lümfisüsteem kogub rakujäätmed kokku ja toimetab need sinu verre eemaldamiseks. Näoharjad stimuleerivad seda protsessi ja aitavad sinu nahal detoksifitseerida.

 

6. Peale sügavpuhastamist imendub seerum ja kreem paremini. Ära unusta kasutada alati SPF-i.

Kummutame 11 müüti elekrtilise näopuhastusharja kohta

1. "Nad ärritavad mu nahka ja tekitavad vistrike."

Kõik sõltub oma nahatüübi tundmisest, selle puhastamiseks ettevalmistamisest ja harja õigest kasutamisest. Olenemata sellest, kas eelstad meigieemalduslappi, mitsellaarvett või õlipuhastusvahendit, eemalda veekindel meik enne elektrilist näopuhastusharja kasutamist. Elektriline näopuhastushari ei eemalda veekindlat meiki täielikult. Tegelikult võib see meigi sügavamale pooridesse suruda, mis põhjustades nahalööbeid.

 Ärrituse vältimiseks kasutage harjapea peal rohkelt puhastusvahendit ja vett. Akne ägenemine(akne korral) pärast puhastusharja esmakordset kasutamist on normaalne. Seda nimetatakse "kohanemisperioodiks", "mööduvaks akneks" või "naha puhastamiseks". Üldiselt on teie põsed, templid ja lõug kõige altid löövetele.

 Selle põhjuseks on see, et sinu nahk eemaldab surnud naharakud tavapärasest kiiremini ja kõik selle aluseks olevad bakterid tulevad pinnale vistrikutena. Paranemist peaksite nägema 2-3 nädala jooksul. Pea lihtsalt oma tavapärasest rutiinist kinni ja sinu nahk hakkab välja nägema parem kui kunagi varem.

2. “Mul on tundlik nahk. Nii et ma ei saa neid kasutada."

See ei pruugi olla tõsi. Pead lihtsalt olema ettevaatlik ja veenduma, et sa ei läheks üle piiri. Kasuta puhastusvahendit, mida oled juba kasutanud ja oled teadlik, et see sobib su nahale. Kasuta elektrilist näopuhastusharja  1-2 korda nädalas ja mõtle sellele kui näohooldusele. Kasuta kindlasti kerget kätt ja ära kasuta seda liiga kaua näol. Peenemad ja õhemad harjased, nagu silikoonharjapea, on naha suhtes õrnemad ja pole nii jõulised.

3. "See lihtsalt levitab baktereid mu näol."

See juhtub ainult siis, kui sa ei puhasta oma harjapead korralikult (mida peaksite tegema pärast iga kasutuskorda). Loputa seda sooja vee all ja kasutage mustuse ja meigijääkide eemaldamiseks lõhnatu vedelseepi või näopuhastus töödet. Seejärel masseerige harjased puhaste sõrmedega päripäeva 1 minutja siis vastupäeva, korda tegevust. See hoiab ära põletikku põhjustavate bakterite kogunemise.

 Kord nädalas leotage harjapead 1 minutiks alkoholiga kaussi (ja ära loputa). See tapab kõik ülejäänud bakterid. Lase oma harjapeal alati õhu käes kuivada puhtal rätikul hästi ventileeritavas ruumis.

4. "Ma koorin liiga palju."

Liiga palju koorimist võib põhjustada punase, ärritunud ja kuiva naha, mis tundub kriimustav või pingul. Olenemata sinu nahatüübist, alusta aeglaselt (1-2 korda nädalas), et näha, kuidas nahk reageerib. Seejärel saad aeglaselt jõuda sinu jaoks sobiva kasutusviisini.

Kuiva ja tundlikud nahatüübid korral peaksid jääma 1-2 korda nädalas, samas rasuse nahatüübi korral võid kasutada kuni üks kord päevas. 

5. "Need on liiga kallid."

Kuigi puhastusharjad võivad olla kallid, on seal palju taskukohaseid võimalusi (nagu meie). Mõtle sellele kui pikaajalisele investeeringule oma naha heaks – see on hindamatu.

Mõetle sellele, et võid kulutada sama palju (või rohkem) dermatoloogi, kosmeetiku külastamisele, spaas käimisele või nahaprobleemi lahendamisele, mida oleks saanud ennetada. Puhastusvahendi kasutamine ennetab nahaprobleeme.

6. “Mul on akne. Nii et ma ei saa seda kuidagi kasutada."

Elektrilised näopuhastusharjad võivad tegelikult aidata aknet ravida, aidates eemaldada liigset rasu, mis aitab kaasa akne puhkemisele. Peate lihtsalt valima selle õige ja sobiva puhastusvahendi. Kõik, mis on liiga karm, võib aknet süvendada. Proovige aeglaselt harja kasutamist 2–4 korda nädalas ja pööra tähelepanu sellele, et vistrikud ei süveneks. Süvenemise korral vähenda kasutamist või tee paus.

NB: Ole ettevaatlik tsüstilise akne korral, mis esineb sügaval naha all ja on sageli valulik. Harjamine võib tsüste ärritada, põhjustades suuremat ärritust ja võimaldades rohkematel bakteritel siseneda pooridesse.

7. "Nad on kõik ühesugused."

On palju kaubamärke, millel on kuulsus või mis kuulutavad oma puhastusharja "parimaks". Kuid mitte kõik harjad pole võrdsed. Leia see, mis sobib sinu naha spetsiifiliste vajadustega ja elustiiliga (st laetav või akutoitega). Esiteks on kvaliteet erinev ja see kajastub hinnakujunduses. Ja mõned – sealhulgas meie omad – on julmusevabad.

Teiseks on erinevatel puhastusharjadel erinev eesmärk. Näiteks mõned suurendavad kollageeni tootmist, et suunata peened jooned ja kortsud, samas kui teiste eesmärk on vähendada pooride väljanägemist. Saadaval on ka veekindlaid.

Kolmandaks on harjapead ainulaadsed. Mõned on komplektides ja mõnede harjade jaoks pead need eraldi ostma. Need võivad olla ka vahetatavad. Samuti võivad need pöörlema erinevates suundades (st päripäeva/vastupäeva). Näiteks mõni pöörleb, mõni pulseerib ja mõni võngub teatud arvu kordi sekundis. Tavaliselt on neil mitu kiirust.

Harjapead on valmistatud erinevatest materjalidest, nagu nailon, lateks või silikoon. Need võivad olla looduslikud või sünteetilised. Ja olenevalt nende otstarbest on mõned peenemad ja teised paksemad ja jämedamad.

8. "Pole vahet, millist puhastusvahendit ma harjaga kasutan."

Parima tulemuse annab õrna puhastusvahendi valimine, mis sobib sinu nahaga hästi. Puhastusharjaga sobib kõige paremini kreemijas, vahutav või geeljas konsistents. Ära kasuta puhastusharja (nt väikeste helmeste või pähklitega koorija või glükoolhappega puhastusvahendi) kasutamisel füüsilist või keemilist koorijat. See põhjustab liiga palju koorimist ja võib põhjustada mitmeid muid probleeme (nt nahakoe lagunemine). Soovitame meie näopuhastusvahtusid.

9. "Nad ei ole reklaamimist väärt."

Pole vaja vaielda, puhastusharjadest on saanud paljude nahahooldusprotseduuride põhiosa, kuna need annavad märgatavaid positiivseid tulemusi.

Sinu nahk on sinu keha suurim organ ja selle eest tuleb hoolitseda. Ja mõelge vaid, et saad professionaalseid tulemusi ilma dermatoloogi või kosmeetiku juurde minemata, nii on raske näha negatiivseid külgi.

Elektrilised näopuhastusharjad on ka kaasaskantavad ja äärmiselt tõhusad, ületades enamikku teisi puhastusmeetodeid. Neid on erinevat värvi ja suurust, olenevalt sinu eelistusest.

10. "Neid on raske kasutada."

Need võivad tunduda hirmutavad, kuid tegelikult on neid üsna lihtne kasutada. Tegelikult on need palju vähem tööd kui traditsioonilised meetodid, nagu käed või pesulapp.

Tehke oma nägu ja hari esmalt märjaks ning kanna  puhastusvahendit harjale. Laske harjastel üle naha libiseda ja tehke õrnaid ringjaid liigutusi. Üldreeglina puhastage oma otsaesist, nina ja lõuga 20 sekundit ning põski 10 sekundit. Ära kasuta rohkem kui 1 minut. Saad sellest aru pärast mõnda kasutuskorda. 

11. "Minu nahatüübil pole tähtsust."

See on tõest kaugel. Näiteks aknele kalduva nahaga inimesel on erinevad vajadused kui kuiva nahaga inimesel. Sinu nahatüüp määrab, millist puhastusvahendit ja harjapead kasutada ning kui sageli peaksite seda kasutama. Normaalsed ja rasused nahatüübid võivad lõpuks kasutada harja kord päevas, samas kui kuivad ja tundlikud nahatüübiga peaksid jääma 1-2 korda nädalas. 

Aus Tõde

Elektrilised näopesuharjad on ühed parimad vahendid igaühe nahahoolduse jaoks. Ära laske end neist hirmutada. Ära unustalihtsalt uurida ja esitada küsimusi. Peagi märkad nähtavat muutust oma naha väljanägemises ja enesetundes. Kui otsid endale sobivat puhastusharja, vaata meie näoharja ja saa osa meie allahindlusest.

 

Viimased uudised

Kommentaarid(0)

Jäta kommentaar

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Kõik väljad on kohustuslikud