• Home
  • News
  • llusate käte saladus👏🏻

llusate käte saladus👏🏻

Kaunid käed võivad peegeldada ilu palju rohkem kui enamik inimesi arvatagi oskab. Öeldakse, et naise vanuse reedavad alati tema käed. Et käed kortsuvabad ja pehmed oleksid tuleb nende eest pidevalt hoolt kanda.

Seejuures ei piisa ainult käte kreemitamisest, vaid tähelepanu peab pöörama ka muule. Näiteks peaks kätepesuseepe ostes vältima neid, mis sisaldavat keemiat. Nahale mõjuvad kõige paremini looduslikud seebid.

Tutvu meie seepidega siin.

Olulisemad mõjutajaid on kindlasti ilmastikutingimused ( temperatuuri kõikumine, tuul, UV kiirgus, õhukuivus, õhusaastatus, niiskus). Ja teine oluline grupp on keemilised ärritajad (kodukeemia ja ka vesi ). Just talvisel perioodil on aga kõige suuremaks probleemiks külmast tingitud käte karedus. Naha kuivamine on eelkõige seotud sellega, et kätenahal puuduvad rasunäärmed ja kaitsev hüdrolipiidkelme, mis tagab teistes kehapiirkondades õige niiskustasakaalu. 

Ka nõrk vereringe on see, mis võib põhjustada kehva toitainete transporti, eelkõige A,E,C- vitamiinide puudus. Lisaks üldisele käte karedusele võivad tekkida valulikud ja kipitavad, isegi veritsevad nahalõhed. Kätenaha eest mitte hoolitsemisel toimub kiirem naha vanenemine, mille tunnuseks on kuivusest põhjustatud püsivad kortsud, elastsuse kadu, veresooned tungivad rohkem esile, pigmendi häired, kortsumine ja lõtvumine .

Avasta küüneõlid!

Külmade ilmadega on üks nõutumaid tooteid küüneõli, mis soodustab küünte ja küünenahkade kasvamist ja toidab küünepõhja. Poputa oma küüsi ning masseeri õli õrnalt sinna, kus küüs naha all kasvama hakkab. Ükski lakk ei lisa sinu küünekestele nii palju mineraale ja toitaineid nagu kvaliteetne õli.

Tutvu meie õlidega siin.

Kindad kätte?

Tahad teha lapsele pehme pai ja saada sukkpüksid jalga ilma neid karedate kätega lõhkumata? Pane kreemid tõhusamalt tööle kinnastega. Kreemita käsi õhtuti rohke kreemiga ja tõmba ööseks kindad kätte. Muidu kaob palju väärt kraami tekki, patja ja linadesse.

Saa tuttavaks: käte koorimine!

Kord nädalas korralda üks koorimisrituaal – uuenenud särav ja sile nahk, mis sulle kätelt vastu vaatab, korvab kogu ajakulu kuhjaga. Masseeri keha või näokoorijaga 30 sekundit oma käsi, pöörates erilist tähelepanu sõrmenukkidele ja küüneümbrustele. Loputa koorija maha sooja veega.

Tutvu meie koorijatega siin.

Kasuta päevikesekaitset!

Kuna päike kahjustab käenahka täpselt sama palju kui näonahka, siis tuleks ka kätel kasutada päikesekaitset. Kui tunned, et päikesekreem jätab su naha kuivaks, siis sega see kokku on tavapärase kreemiga. Nii on käed kaitstud ja niisutatud.

Nipp: Pärast 40. eluaastat võiks kätekreemi asemel õhtul enne magamaminekut määrida käeseljale vananemisvastast näokreemi.

Latest news

comments(0)

Left comment

Your email will not be published. All fields are required